Mutfak

Kebabistan geleneksel kebap ve et yemekleri menüsü korunurken, menüdeki zeytinyağlılar, zengin soğuk ve sıcak başlangıç seçenekleri, modern Türk Mutfağının yeniliklerini de ortaya koyuyor.

Çorbalar

  • Mercimek
  • Mantar
  • İşkembe

Salatalar

  • Söğüş salata
  • Yeşil salata
  • Çoban salata

Mezeler

  • Tulum peyniri, beyaz peynir
  • Bal ve kaymak
  • Tarator
  • Domatesli ezme salata
  • Beyin salata
  • cacık
  • turşu
  • patlıcan salatası
  • Mantar salatası
  • Yoğurt

Pideler

  • Kıymalı pide
  • Kıymalı yumurtalı pide
  • Kuşbaşılı pide
  • Karışık pide
  • Kapalı dönerli pide
  • Kaşarlı pide
  • Beyaz peynirli pide
  • Mantarlı pide
  • Ispanaklı pide
  • Tavuklu pide
  • Pizza pide
  • Lahmacun

Kebaplar

  • Döner kebap
  • Yoğurtlu döner kebap
  • Şiş köfte
  • Tandır kebap
  • Mantarlı köfte
  • Kaşarlı köfte
  • Izgara köfte
  • Tavuk şiş
  • Kanat şiş
  • Kebabistan usulü karışık kebap

Geleneksel et yemekleri

  • Tandır
  • Kuzu et
  • Izgara köfte

Balık

Tatlılar

  • Ekmek kadayıfı
  • Tel Kadayıf
  • Kabak tatlısı